Biće na korak do razvoda i propasti u karijeri: Pun mjesec u Jarcu mijenja sudbinu ovih 5 znakova

Prema prognozama astrologa, u ljeto 2024. godine dogodiće se rijetka pojava – dvostruki pun Mjesec u Jarcu. Prvo nas 22. juna očekuje prvi pun Mesec u drugom stepenu znaka, a potom će 24. jula biti na 30. stepenu. To sugeriše da se univerzum marljivo fokusira na sve za šta je odgovoran znak Jarca: status, karijeru i društvenu ulogu, a uključuje odluke vezane za brak ili razvod, otpuštanje ili promjenu karijere, dobijanje državljanstva ili boravišne dozvole.

Zanimljivo, Jarac je znak koji se nalazi tačno na preseku karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se u trenucima punog Mjeseca 22. juna i 24. jula na nebu formirati aspekt velikog krsta, a to će donijeti situacije koje će potpuno promijeniti naše živote, kao da ćemo svi biti „izbačeni” na raskrsnici puteva, a neki će upravo tokom ovog ljeta morati skoro dva puta oštro da promijene smjer.

Jarac

U trenucima punog Mjeseca formirat će se veliki krst sa vašim znakom, koji govori o sudbonosnim odlukama koje ćete morati da donesete. Najverovatnije ćete odlučiti nešto što se tiče emotivnih odnosa i mesta stanovanja jer će čvor budućnosti u tom trenutku biti u sektoru porodice i nekretnina. Takođe je verovatno da će vam u tom trenutku biti važno da dobijete neku vrstu dokumenta (pasoš ili pak sertifikat). Kao da će vam to pomoći u manevrima koje imate na umu.

Ovan

Pun Mjesec će „udariti“ dvaput kao munja u sektor vaših životnih ciljeva i statusa. To znači da možete donositi odluke koje se odnose na status veze (brak ili razvod), kao i na to gde ćete nastaviti karijeru. Vaš vladar u trenucima punog Meseca uticaće na ishod događaja. Dakle, 22. juna će biti u Biku i odnosiće se na finansije, a drugi put, 24. jula, Mars u Blizancima će se spojiti sa Jupiterom, što ukazuje na putovanje ili trening koji će direktno uticati na vašu karijeru.

Lajkajte nas na Facebooku?

Rak

Pitanja vašeg ličnog života brinuće vas celog leta, jer će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna Mjeseca. Moguće je da ćete prvo izabrati jednu osobu, a onda će se nešto promijeniti i vi ćete se predomisliti. Štaviše, u vreme punog Mjeseca, aspekt velikog krsta će se takođe formirati u vašoj natalnoj karti, što znači da će se odluka odnositi na vaše mesto stanovanja i status. Na primjer, možete potpisati bračni ugovor sa svojim mužem ili pak dobiti boravišnu dozvolu i promijeniti pasoš.

Vaga

Pun Mjesec se javlja u vašoj natalnoj karti u aspektu velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na komplikovane događaje u porodici. Možete promeniti mesto stanovanja ili će doći do globalnog preuređenja unutar vašeg doma. Situacija se može odnositi i na vašu svrhu u životu, kao da potpuno preispitujete pravac svoje sudbine. Na primjer, odlučite da se vratite na posao poslije mnogo godina porodiljskog odsustva, ili možda, čak, napustite posao i odlučite da živite od novca koji dobijate od izdavanja stana. Takođe je verovatno da će se vašim roditeljima dogoditi nešto važno.

Ribe

U trenucima punog Mjeseca Saturn će biti u vašem znaku, što znači da ćete vi osjetiti punu važnost i karmičku prirodu tog događaja. Vjerovatno će se najvažnije stvari desiti u vašem okruženju, od otpuštanja celog tima na poslu do donošenja odluke u emotivnoj vezi. Na primjer, vaš prijatelj vam može priznati svoja osjećanja, što će na kraju u velikoj meri promeniti vaše planove za budućnost. Vjerovatno biste na pomenute datume mogli saznati i o svojoj trudnoći jer se dva puna Mjeseca javljaju na liniji djece i ljubavi, piše Krstarica.

Izvor vijesti: haber.ba

prethodni članak

Pravilo 50-30-20: Najbolji način da uštedite

sljedeći članak

Ne možeta živite od komaraca: Ovu biljku stavite na balkon i riješit ćete se dosadnih insekata