Stiže pun Mjesec u Jarcu! 22. jun je ključan datum – 4 znaka neka se spreme za velike promjene

Ovogodišnji pun Mjesec jagoda biće u Jarcu, desetom horoskopskom znaku. Kako je Jarac povezan sa napornim radom, ambicijom i disciplinom, za ovaj pun Mjesec se kaže da je vrijeme za fokusiranje na karijeru i lične aspiracije.

Možda ćete osjetiti pojačan osjećaj odgovornosti i produktivnosti prema svojim ciljevima, ambicijama i cjelokupnom životnom putu. Priliv energije Jarca pomoći će vam da ostanete prizemljeni i fokusirani, omogućavajući vam da preduzmete praktične korake ka postizanju ciljeva, prenosi Novi.

Takođe, važno je napomenuti da će planetarni vladar Jarca, Saturn, biti retrogradan u Ribama nekoliko dana kasnije, što će ovaj pun Mjesec jagode učiniti moćnim vremenom za razmatranje kako možemo da preuzmemo zreliji i odgovorniji pristup svom životu.

Mjesec jagode
U nekim duhovnim tradicijama, Mjesec jagode se vidi kao simbol ljubavi i prosperiteta. Vreme je da uživamo u slatkoći života i povežemo se sa ljubavlju i obiljem koji nas okružuje. Pošto su jagode povezane sa srčanom čakrom, ovaj pun Mjesec može da vas podstakne da izrazite više saosjećanja prema sebi i drugima dok aktivno sledite svoje planove. Bilo da ga vidite kao vrijeme proslave, razmišljanja ili transformacije, snažan je podsjetnik da smo svi dio nečega većeg od nas samih.

Pun Mjesec u Jarcu najviše će osjetiti Jarčevi, Ovan, Rakovi i Vage.

JARAC
Vrijeme je da preispitate svoje životne prioritete. Savjet je da ne donosite odluke u afektu.

Lajkajte nas na Facebooku?

RAK
Ukoliko ste u braku, očekuje vas kriza. Takođe, dugogodišnje poslovno partnerstvo će biti na testu izdržljivosti.

VAGA
Očekuju vas porodični problemi ili mogućnost preseljenja. Imaćete komplikacije oko stana i jednog člana porodice.

OVAN
Pred vama je period koji donosi velike promjene na poslu. To može da uslovi promenu posla ili same pozicije na radnom mjestu.

Izvor vijesti: haber.ba

prethodni članak

Ovisni su o tehnologiji: Ovi horoskopski znakovi provode previše vremena na mobitelu

sljedeći članak

Kako se pravilno mjeri pritisak? Svi prave istu grešku, a samo jedan način je ispravan