Ključni svjedok u slučaju Alminog samoubistva bit će ponovo saslušan: Policija sumnja u lažni iskaz

Policija sumnja da porodica Ergisa Arazija krije detalje o smrti njegove supruge Alme i njihovo troje dece koji su se utopili u Bojani kod Skadra, tvrdi albanski “Top Chanel”.Prema navodima ovog medija jetrva Alme Araz je pod istragom jer postoje sumnje da nije dala iskren iskaz tokom saslušanja.

– Jetrva je ključna osoba i istražni tim sumnja da nije bila iskrena kad je rekla o čemu su pričale u kafiću. Za ta dva sata sigurno se dogodilo nešto nešto što je prelilo čašu – navodi novinarka Anila Hodža i dodaje da je jetrva pod istragom.Ljubavnica u teškom stanju
Hodža navodi kako još nije saslušana ni Ergisova ljubavnica koja je bila s njim u vezi sedam mjeseci.

– Istražni tim odlučio je da je sasluša u nekom drugom terminu jer se nalazi u teškom stanju – istakla je ova novinarka i dodaje da je djevojka bila u vezi sa Ergisom sedam mjeseci.

Policija još uvijek vodi istragu o ovom tragičnom događaju i trenutno se ispituje gde je Ergis bio u trenutku kada je Alma sa djecom skočila u Bojanu.

Vještačenjem Ergisovog telefona je utvrđeno da su Alma i on živjeli u istoj kući, ali da dugo nisu međusobno komunicirali,piše Avaz

Izvučena dva tijela
Policija također sumnja u izjavu zaove, koja je navodno posljednja vidjela Almu, tako da će ona u narednim danima biti ponovo ispitana.

Lajkajte nas na Facebooku?

Podsjećamo, Alma je 2. maja nestala sa djecom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak. Almino tijelo i tijelo jednog djeteta izvučeni su iz rijeke Bojane.

Tijelo njene osmogodišnje kćerke pronađeno je u ponedeljak, dok je tijelo najstarije djevojčice (9) pronađeno još u subotu, otkad je i trajala neprekidna potraga.

Izvor vijesti: haber.ba

prethodni članak

PREGLEDI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA MU UGROZILI ŽIVOT! Mladić se popeo na voz da napravi selfi, a onda je uslijedio HOROR

sljedeći članak

Tragedija u Sloveniji: Djevojčica (12) počinila samoubistvo zbog nasilja koje je trpjela u školi?